Ingredienser
110 gr. Kylling bryst
80 gr. blandet peberfrugt
80 gr. gulerødder i skiver
60 gr. løg i 3×3 tern
35 gr. forårsløg
0,5 dl. KAO Thai Easy Cook Sauce
30 gr. cashew nødder
0,5 tsk. fuld hakket hvidløg
1 spiseske fuld Raps olie
Fremgangsmåde
- Gulerødder skrælles og skæres i 2-3 mm tykke skiver
- Peberfrugt renses og skæres i 3 cm X 3 cm stykker
- Løg renses, skrælles og skæres i 3 cm X 3 cm stykker
- Forårsløg renses og skæres i snit på 1,5-2 cm
- Hvidløg renses, skrælles og snittes fint
- Kylling bryst skæres i 2 cm X 2 cm stykker og 0,5 cm tykke skiver
Olien kommes i en egnet wok eller pande og kyllingekødet kommes i og steges til næsten gennemstegt.
Hvidløg tilsættes og der omrøres let.
Grøntsager tilsættes undtagen forårsløg.
Retten steger let og omrøres let 2-3 gange hvorefter forårsløg tilsættes.
Cashewnødder tilsættes som det sidste og retten vendes ud på en egnet tallerken.
Retten kan nydes både med kogte hvide jasminris eller kogte ægnudler