Opskrift: #20 – Pad Him Ma Pan Kai

Ingredienser

110 gr. Kylling bryst

80 gr. blandet peberfrugt

80 gr. gulerødder i skiver

60 gr. løg i 3×3 tern

35 gr. forårsløg

0,5 dl. KAO Thai Easy Cook Sauce

30 gr. cashew nødder

0,5 tsk. fuld hakket hvidløg

1 spiseske fuld Raps olie

Fremgangsmåde

  • Gulerødder skrælles og skæres i 2-3 mm tykke skiver
  • Peberfrugt renses og skæres i 3 cm X 3 cm stykker
  • Løg renses, skrælles og skæres i 3 cm X 3 cm stykker
  • Forårsløg renses og skæres i snit på 1,5-2 cm
  • Hvidløg renses, skrælles og snittes fint
  • Kylling bryst skæres i 2 cm X 2 cm stykker og 0,5 cm tykke skiver

Olien kommes i en egnet wok eller pande og kyllingekødet kommes i og steges til næsten gennemstegt.

Hvidløg tilsættes og der omrøres let.

Grøntsager tilsættes undtagen forårsløg.

Retten steger let og omrøres let 2-3 gange hvorefter forårsløg tilsættes.

Cashewnødder tilsættes som det sidste og retten vendes ud på en egnet tallerken.

Retten kan nydes både med kogte hvide jasminris eller kogte ægnudler