Ingredienser
110 gr. Kylling bryst
80 gr. blandet peberfrugt
80 gr. gulerødder i skiver
60 gr. løg i 3×3 tern
35 gr. forårsløg
0,5 dl. KAO Thai Easy Cook Sauce
30 gr. cashew nødder
0,5 tsk. fuld hakket hvidløg
1 spiseske fuld Raps olie
Fremgangsmåde
- Gulerødder skrælles og skæres i 2-3 mm tykke skiver
- Peberfrugt renses og skæres i 3 cm X 3 cm stykker
- Løg renses, skrælles og skæres i 3 cm X 3 cm stykker
- Forårsløg renses og skæres i snit på 1,5-2 cm
- Hvidløg renses, skrælles og snittes fint
- Kylling bryst skæres i 2 cm X 2 cm stykker og 0,5 cm tykke skiver
Olien kommes i en egnet wok eller pande og kyllingekødet kommes i og steges til næsten gennemstegt.
Hvidløg tilsættes og der omrøres let.
Grøntsager tilsættes undtagen forårsløg.
Retten steger let og omrøres let 2-3 gange hvorefter forårsløg tilsættes.
Cashewnødder tilsættes som det sidste og retten vendes ud på en egnet tallerken.
Retten kan nydes både med kogte hvide jasminris eller kogte ægnudler

You must be logged in to post a comment.